Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TRABZON İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    İL MÜDÜRÜMÜZ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
    BİRİMLER
    • HUKUK BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE BİRİMİ
    • SİVİL SAVUNMA VE SEFERBERLİK HİZMETLERİ
  • TRABZON VE TARIM
    TARİHİ GEÇMİŞİ
    COĞRAFİ ÖZELLİKLERİ
    ARAZİ DURUMU
    HAYVANCILIK
    SU ÜRÜNLERİ
    BİTKİSEL ÜRETİM
  • TİMER
  • İÇ KONTROL SİSTEMİ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    FORMLAR
    TEMEL İLKELERİMİZ VE GÖREVLERİMİZ
  • YAYINLARIMIZ
    KİTAPLARIMIZ
    KAHVERENGİ KOKARCA ZARARLISI İLE İLGİLİ YAPILAN ÇALIŞMALAR
    • DÜZENLENEN TOPLANTILAR
    • EĞİTİM YAYIM ÇALIŞMALARI
    • BASINDA ÇIKAN HABERLER
    • FEROMON TUZAK TAKİPLERİ
    • KIŞLAK MÜCADELE ÇALIŞMALARI
    • KİMYASAL MÜCADELE ÇALIŞMALARI
    • FUNNEL TUZAK MÜCADELE ÇALIŞMALARI
    • SAYIM ÇALIŞMALARI
    • SAMURAY ARISI ÇALIŞMALARI
    • BİYOTEKNİK (CEZBET-ÖLDÜR) MÜCADELE ÇALIŞMALARI
    E-DERGİ
    FAALİYET RAPORLARI
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTrabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

KADIN EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİLİYOR

29.11.2023 / Gösterim Saysı : 27 / Arşiv

​Ortahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı kurulan ADEM (Aile Destek Eğitimleri Merkezi) toplantı salonunda desteklenen 30 kadın kursiyerlerine eğitim düzenlendi. Bir gün süren eğitimde doğru internet kullanımının önemi, bilinçsizce internet kullanımının sonuçları, yeterli ve dengeli beslenmenin önemi, Antioksidan gıdalar neler, nasıl tüketilmeli ve gıda muhafaza yöntemleri ( Sirke, turşu, konserve v.b) hakkında bilgiler verildi. Ardından merak edilen konular hakkında kursiyerlerle karşılıklı soru cevap şeklinde konuşularak eğitim sona erdi.

Fotoğraf Galerisi (5)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Gıda Ve Yemin Resmi Kontrollerine Dair Yönetme ...
...
2025 Yılı Bitki Sağlığı Uygulama Programı Bilg ...
...
Mera Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Da ...
...
Balıkçılarımız Orkinos Avcılığına Hazırlanıyor
...
Su Verimliliği Seferberliği
...
İtu Üreticilerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eği ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : İnönü Mahallesi Hasan Saka Caddesi Mimoza Sokak No:4 Ortahisar/TRABZON

  • Telefon : 0462 230 21 45 (pbx)

  • Faks : 0462 230 21 54

  • E-Posta : trabzon@tarim.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI